Behandeltrajecten voor tinnitus

tinnitus behandeltraject

Wist je dat…

…Ik samen met tinnitus coach Rizwaan Jaggoe behandeltrajecten aanbied voor tinnitus?

Tinnitus is een ander woord voor oorsuizen. Als je een geluid hoort zonder dat dat geluid er werkelijk is, noemen we dat tinnitus. Het kan gaan om allerlei geluiden: ruisen, geluid als van de zee, fluiten, suizen, muzikale geluiden, hoog of laag, continu of afwisselend, hard of zacht.

Met het Tinnitus de Baas traject helpen Rizwaan en ik jou om te leren wennen aan tinnitus, zodat je er geen last meer van hebt. Er wordt vaak gezegd dat er niets te doen is aan tinnitus, maar dat is niet waar! Door anders om te leren gaan met tinnitus wordt het een neutraal geluid, waardoor het je niet meer stoort.

Dit doen we door 1 op 1 met jou aan de slag te gaan. Je hebt afwisselend sessies met Rizwaan en mij waarin je uitleg krijgt, oefeningen doet en we samen kijken naar jouw specifieke situatie en leefstijl. De trajecten zijn zo altijd op maat. Ook houdt het traject in dat je zelf veel thuis gaat oefenen met allerlei mindfulness- en meditatieoefeningen. We helpen je zo om langzaam te wennen aan de tinnitus, zonder dat het je van slag maakt. Je creëert hiermee veerkracht, ontspanning en zelfvertrouwen, wat vaak zelfs verder reikt dan alleen de tinnitus!

Na een behandeltraject bij ons geeft 90% van de mensen aan dat ze tevreden zijn en minder tot geen last meer hebben van tinnitus, terwijl het geluid gewoon nog aanwezig is. Ze vallen makkelijker in slaap en letten niet meer constant op het geluid. Naar feestjes gaan of drukke gelegenheden bezoeken is geen probleem. Het geluid stoort ze niet meer tijdens het lezen, gesprekken en tijdens het werken. Er zijn geen negatieve gevoelens meer zoals angst en irritatie. Het piekeren en doemdenken over tinnitus stopt. 

Wil jij meer weten over dit traject? Kijk dan eens op presence-coach.nl
. Ook vind je daar gratis ontspanningsoefeningen, uitleg over tinnitus en informatie over gratis maandelijkse tinnitus workshops online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

© 2021 Mindful Kompas.