Mindfulness psycholoog

Thuiskomen bij jezelf met een mindfulness psycholoog

Ik help je met; 

  • Persoonlijke dillemma’s rondom carrière of relaties
  • Burn-out klachten
  • Trauma of angsten
  • Zingevingsvragen
  • Zelfzorg
  • Patronen doorbreken
  • Jezelf terugvinden
Annemiek
Lees verder
'Gitta is gewoon een top wijf! Nog nooit een therapeut gehad die zo betrokken is, op een fijne en respectvolle manier. Ik kon mezelf zijn en op mijn eigen tempo stappen zetten. Ik ga onze gesprekken missen!'
Annoniem
Lees verder
'Gitta heeft een authentieke en broodnuchtere manier van helpen. Ze was mijn lichtpuntje, toen ik het zelf even niet meer zag. De typische Gitta-quotes en tips neem ik mee als helpend stemmetje in mijn achterhoofd. Daarmee durf ik het aan om zelfstandig weer verder te gaan.'
Annoniem
Lees verder
'Met hulp van Gitta heb ik stappen gezet die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik ben dankbaar voor Gitta's eindeloze geduld en vertrouwen. Ze snapte me al voordat ik mezelf snapte en had nooit een oordeel. Mijn onzekerheid heeft plaatsgemaakt voor iemand die zichzelf op de kaart durft te zetten!'
Annoniem
Lees verder
'Ik ben erg dankbaar voor onze gesprekken, waarin ik positiviteit, fijne energie, betrokkenheid en openheid heb mogen ervaren. Gitta heeft kleur en zachtheid in mijn leven gebracht. Ik sluit mijn traject af met vertrouwen, plezier en gevoel van geluk.'
Annoniem
Lees verder
'Toen vooruitkijken eng was, en achterom kijken veel zeer deed, stond Gitta naast me en leerde me dat ik het aan kan en hoe ik dit moest doen. Ik heb geleerd me te openen, mezelf te zijn, dit te omarmen en te laten zien. Ik voelde me bij Gitta veilig, gezien en gehoord. Gitta is een mooi en prettig persoon om een ontwikkelproces mee aan te gaan. MIjn tranen mochten stromen en er kon ook gelachen worden. Ik ben dankbaar voor alle inzichten, het bewustzijn, de tips en goede gesprekken.'
Annoniem
Lees verder
'Voor mij is Gitta goud waard! Ze straalt vertrouwen en rust uit, waardoor ik mezelf open kon stellen. Ik kan niet uitdrukken hoe groot mijn dank is dat ik weer muziek kan maken!'
Annoniem
Lees verder
'De gesprekken laten me achter met een gevoel van lichtheid, hoop, positiviteit, energie en warmte. Ik voelde me echt gehoord en gezien.'
Annoniem
Lees verder
'Door Gitta's ondersteuning en aanmoediging is het mij gelukt milder voor mezelf te zijn en op mijn eigen intuitie te leren vertrouwen.'
Previous
Volgende
mindfulness psycholoog bemmel therapie en coaching

Wat ik doe

Ik luister als mindfulness psycholoog naar jouw persoonlijke verhaal. Daarbij combineer ik technieken vanuit mijn vakgebied als GZ-psycholoog, biografisch therapeut en mindfulness trainer.

Ik gebruik verschillende technieken zodat het hoofd, hart en lichaam allemaal betrokken worden (want soms is praten niet de enige weg naar herstel). Zo kunnen creatieve opdrachten of mindfulness oefeningen ook onderdeel zijn van de gesprekken. 

Mijn stijl is oplossingsgericht, met een focus op positieve gezondheid, zingeving en kwaliteit van leven. Anderen omschrijven mij als nuchter en warm, met een no-nonse houding. Scroll naar beneden voor recencies en deelnemers’ ervaringen. 

"Creëer zinvolle betekenisgeving aan de gebeurtenissen in jouw levensverhaal"

Praktische informatie

Het intakegesprek en de vervolggesprekken (60 min) kosten €95,- 

Ben je student of tussen de 18 en 23 jaar? Dan geldt voor jou JOVO tarief: 
met aanvullende verzekering €85,-
zonder vergoeding €70,-

Mijn gesprekken kunnen alleen vergoed worden via een aanvullende verzekering. Ik ben hiervoor lid van de NVAGP en NVAZ. Check zelf even je eigen verzekeringspolis om de exacte vergoeding te achterhalen. Omdat vergoeding niet via de basisverzekering verloopt, hoef je niet eerst je eigen risico aan te spreken. 

Als je ergens werkzaam bent is daarnaast de kans groot dat er in je CAO een ontwikkel- of opleidingsbudget is opgenomen, welke je in overleg met je werkgever vrij mag besteden aan coaching of loopbaanbegeleiding.

Een kennismakingsgesprek van ong. een half uurtje is gratis en geheel vrijblijvend. 

Omdat vergoeding niet via de basisverzekering verloopt heb je geen verwijzing van je huisarts nodig. Ook hoeft er geen psychiatrische diagnose gesteld te worden om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Gemiddeld duurt een traject 5 tot 10 sessies. De frequentie bepalen we samen, maar is vaak om de week. Langer lopende onderhoudscontacten zijn ook mogelijk.

De gesprekken kunnen plaatsvinden op onderstaande locatie en/of online. 

Een individueel traject begint altijd met een intakegesprek, waarin we je vraag verhelderen. We nemen dan aan het eind samen de mogelijkheden door.
De trajecten zijn op maat. Uiteraard wordt er gepraat tijdens de sessies, maar ik kan ook gebruik maken van creatieve opdrachten, EMDR of mindfulness oefeningen, als dat past bij jouw hulpvraag. 
Mocht je twijfels of vragen hebben, dan kun je een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen (kan evt. telefonisch). 

Ik verstuur een factuur na elke sessie. Deze betaal je binnen 14 dagen. Als je recht hebt op vergoeding vanuit de aanvullende verzekering, kun je de declaratie daarna zelf indienen bij je zorgverzekering.

Afzeggen van afspraken kan kosteloos tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak. Een niet nagekomen afspraak, of een te late afzegging, zal ik helaas gedeeltelijk in rekening moeten brengen.

Wanneer je onverhoopt niet tevreden bent over de zorg die ik lever of een klacht hebt, dan hoop ik van harte dat je dit bespreekbaar maakt met mij. Ik zal mijn uiterste best doen samen met jou tot een passende oplossing te komen.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan kun je de hulp inroepen van de klachtenfunctionaris van de NVAZ (waar ik bij aangesloten ben):
advocaat/jurist Mw. G.A. Versteegh te Zutphen
Telefoon: 06-22103966 
Email: klachtenfunctionarisnvaz@xs4all.nl

Ik ben aangesloten bij koepelorganisatie NVAZ. Deze heeft een procedure om met klachten om te gaan. Meer informatie hieromtrent en over het gebruikte klachtenreglement vindt u op de site van de NVAZ onder http://www.nvaz.nl/index.php/klachten

therapie en coaching mindfulness psycholoog bemmel

Locatie

De individuele gesprekken vinden plaats op De Houtakker 16A, te Bemmel. 
Parkeren is gratis mogelijk rondom het pand.
Er is een bushalte aan de hoofdweg (Papenstraat, lijn 33 en 300), vanaf waar het slechts enkele minuten lopen is naar De Houtakker. 

kantoor bemmel mindfulness psychologenpraktijk

Elementen van mijn aanpak

🌿 Trauma verwerken

Als je kampt met een of meerdere traumatische gebeurtenissen (recent of langer geleden) die je nog in de weg zitten pas ik elementen toe zoals EMDR. 

🌿 Angst de baas worden

Kamp je met sociale angst, faalangst of paniek? Dan gaan we samen op onderzoek uit naar de functie hiervan en hoe je dit kan omvormen. 

🌿 Vitaliteit

Heb je last van futloosheid, somberheid, burn-out klachten of gebrek aan gevoel van zingeving? Ik help je stap voor stap weer herstellen. 

🌿 Leefstijl

Wil je patronen doorbreken, beter voor jezelf leren zorgen of meer genieten van het hier en nu? Ik help je om jezelf een boost te geven naar een positieve leefstijl. 

🌿 Mindfulness

Last van piekeren, het gevoel geleefd te worden of wil je leren omgaan met stress? Leer met deze module binnen 8 weken de kracht van Mindfulness zelf toe te toepassen. 

🌿 Inzicht in je levensloop

Wil je jezelf beter begrijpen in het licht van jouw levensverhaal? We doorlopen samen jouw biografie, waardoor gebeurtenissen, uitdagingen en tegenslagen een functie krijgen om kracht en vertrouwen uit te halen. 

Annoniem
Lees verder
‘Door naar mijn eigen levensverhaal te kijken van een afstand, en daarbij samen met Gitta alle leeftijdsfases te doorlopen, heb ik veel meer inzicht gekregen in de terugkerende patronen in mijn leven. Dit zorgt voor meer bewustwording en verdieping. Wat ik zo mooi vind aan deze methode is dat ik zelf de regie heb in het proces en Gitta me vooral de 'weg wijst' en de juiste vragen stelt!‘
Annoniem
Lees verder
‘Een zeer waardevolle en bijzondere ervaring. Het heeft mij meer inzicht gegeven in wie ik nu ben, waarom ik ben wie ik ben, hoe ik mij verhoud tot de wereld om mij heen en wat mij in essentie gelukkig maakt. Gitta gaf me veel ruimte om dit zelf en op mijn eigen manier te ontdekken. Daarbij stelde ze precies de vragen die nodig zijn om verbindingen te leggen tussen vroeger en nu, ontstane eigenschappen, gewoontes en normen en waarden. Deze inzichten hebben mij sterker gemaakt en trots op mijzelf. Een fijne basis om beter om te gaan met de dingen die mij doen wankelen.’
Annoniem
Lees verder
'De fijne gesprekken bij Gitta gaven me nieuwe inzichten en praktische handvaten om met vertrouwen en nieuwe levensenergie zelf weer verder te gaan.'
Annoniem
Lees verder
'Na een aantal heftige gebeurtenissen in korte tijd merkte ik dat ik enigszins vastliep in mijn leven. Ik zat niet lekker in mijn vel en begreep niet goed waarom ik soms voelde wat ik voelde en deed wat ik deed. Ik liep rond met bepaalde (levens)vragen en wilde mezelf zo graag weer terugvinden, of beter: mezelf opnieuw leren kennen met de extra bagage die ik nu heb. Het coachingstraject dat ik bij Gitta heb gevolgd heeft mij enorm op weg geholpen in mijn zoektocht. Ik voelde me erg op mijn gemak bij Gitta en durfde mij tijdens onze gesprekken open te stellen bij haar, waardoor we flink de diepte zijn ingegaan. Gitta heeft mij geholpen om meer inzicht in mijzelf te krijgen en gebeurtenissen uit het verleden vanuit een ander perspectief te zien. Ik begrijp mezelf nu beter en heb dankzij Gitta geleerd bewuster in het leven te staan met meer compassie voor mezelf.'
Previous
Volgende
coaching mindfulness psycholoog bemmel
kantoor bemmel holistisch mindfulness psycholoog nijmegen arnhem
kantoor bemmel holistische therapie
kantoor bemmel holistisch mindfulness psycholoog

Iedereen loopt beschadigingen op in het leven. Laten we van de littekens jouw kracht maken!

© 2021 Mindful Kompas.