Holistische therapie & coaching

Thuiskomen bij jezelf met holistische therapie & coaching

Ik help je met; 

  • Persoonlijke dillemma’s rondom carrière of relaties
  • Burn-out klachten
  • Trauma of angsten
  • Zingevingsvragen
  • Zelfzorg
  • Patronen doorbreken
  • Jezelf terugvinden
'Gitta is gewoon een top wijf! Nog nooit een therapeut gehad die zo betrokken is, op een fijne en respectvolle manier. Ik kon mezelf zijn en op mijn eigen tempo stappen zetten. Ik ga onze gesprekken missen!'
Annemiek
Gitta van Driel als holitisch therapeut en coach in gesprek op kantoor in Bemmel, arnhem, nijmegen, lingewaard, gelderland

Wat ik doe

Ik luister als holistisch therapeut naar jouw persoonlijke verhaal. Daarbij combineer ik technieken vanuit mijn vakgebied als GZ-psycholoog, biografisch therapeut en mindfulness trainer voor een holistische aanpak.

Ik gebruik verschillende technieken zodat het hoofd, hart en lichaam allemaal betrokken worden (want soms is praten niet de enige weg naar herstel). Zo kunnen creatieve opdrachten of mindfulness oefeningen ook onderdeel zijn van de gesprekken. 

Mijn stijl is oplossingsgericht, met een focus op positieve gezondheid, zingeving en kwaliteit van leven. Anderen omschrijven mij als nuchter en warm, met een no-nonse houding. Scroll naar beneden voor recencies en deelnemers’ ervaringen. 

"Creëer zinvolle betekenisgeving aan de gebeurtenissen in jouw levensverhaal"

Praktische informatie

Het intakegesprek en de vervolggesprekken (60 min) kosten €95,- per gesprek.
Ben je student of tussen de 18 en 23 jaar? Vraag naar het JOVO tarief. 

Mijn gesprekken kunnen alleen vergoed worden via een aanvullende verzekering. Ik ben hiervoor lid van de NVAGP en NVAZ. Check zelf even je eigen verzekeringspolis om de exacte vergoeding te achterhalen. Omdat vergoeding niet via de basisverzekering verloopt, hoef je niet eerst je eigen risico aan te spreken. 

Als je ergens werkzaam bent is daarnaast de kans groot dat er in je CAO een ontwikkel- of opleidingsbudget is opgenomen, welke je in overleg met je werkgever vrij mag besteden aan coaching of loopbaanbegeleiding.

Een kennismakingsgesprek van ong. een half uurtje is gratis en geheel vrijblijvend. 

Omdat vergoeding niet via de basisverzekering verloopt heb je geen verwijzing van je huisarts nodig. Ook hoeft er geen psychiatrische diagnose gesteld te worden om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Gemiddeld duurt een traject 5 tot 10 sessies. De frequentie bepalen we samen, maar is vaak om de week. Langer lopende onderhoudscontacten zijn ook mogelijk.

De gesprekken kunnen plaatsvinden op onderstaande locatie en/of online. 

Een individueel traject begint altijd met een intakegesprek, waarin we je vraag verhelderen. We nemen dan aan het eind samen de mogelijkheden door.
De trajecten zijn op maat. Uiteraard wordt er gepraat tijdens de sessies, maar ik kan ook gebruik maken van creatieve opdrachten, EMDR of mindfulness oefeningen, als dat past bij jouw hulpvraag. 
Mocht je twijfels of vragen hebben, dan kun je een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen (kan evt. telefonisch). 

Ik verstuur een factuur na elke sessie. Deze betaal je binnen 14 dagen. Als je recht hebt op vergoeding vanuit de aanvullende verzekering, kun je de declaratie daarna zelf indienen bij je zorgverzekering.

Afzeggen van afspraken kan kosteloos tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak. Een niet nagekomen afspraak, of een te late afzegging, zal ik helaas gedeeltelijk in rekening moeten brengen.

Wanneer je onverhoopt niet tevreden bent over de zorg die ik lever of een klacht hebt, dan hoop ik van harte dat je dit bespreekbaar maakt met mij. Ik zal mijn uiterste best doen samen met jou tot een passende oplossing te komen.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan kun je de hulp inroepen van de klachtenfunctionaris van de NVAZ (waar ik bij aangesloten ben):
advocaat/jurist Mw. G.A. Versteegh te Zutphen
Telefoon: 06-22103966 
Email: klachtenfunctionarisnvaz@xs4all.nl

Ik ben aangesloten bij koepelorganisatie NVAZ. Deze heeft een procedure om met klachten om te gaan. Meer informatie hieromtrent en over het gebruikte klachtenreglement vindt u op de site van de NVAZ onder http://www.nvaz.nl/index.php/klachten

Locatie

De individuele gesprekken vinden plaats op De Houtakker 16A, te Bemmel. 
Parkeren is gratis mogelijk rondom het pand.
Er is een bushalte aan de hoofdweg (Papenstraat, lijn 33 en 300), vanaf waar het slechts enkele minuten lopen is naar De Houtakker. 

Elementen van mijn aanpak

🌿 Trauma verwerken

Als je kampt met een of meerdere traumatische gebeurtenissen (recent of langer geleden) die je nog in de weg zitten pas ik elementen toe zoals EMDR. 

🌿 Angst de baas worden

Kamp je met sociale angst, faalangst of paniek? Dan gaan we samen op onderzoek uit naar de functie hiervan en hoe je dit kan omvormen. 

🌿 Vitaliteit

Heb je last van futloosheid, somberheid, burn-out klachten of gebrek aan gevoel van zingeving? Ik help je stap voor stap weer herstellen. 

🌿 Leefstijl

Wil je patronen doorbreken, beter voor jezelf leren zorgen of meer genieten van het hier en nu? Ik help je om jezelf een boost te geven naar een positieve leefstijl. 

🌿 Mindfulness

Last van piekeren, het gevoel geleefd te worden of wil je leren omgaan met stress? Leer met deze module binnen 8 weken de kracht van Mindfulness zelf toe te toepassen. 

🌿 Inzicht in je levensloop

Wil je jezelf beter begrijpen in het licht van jouw levensverhaal? We doorlopen samen jouw biografie, waardoor gebeurtenissen, uitdagingen en tegenslagen een functie krijgen om kracht en vertrouwen uit te halen. 

Iedereen loopt beschadigingen op in het leven. Laten we van de littekens jouw kracht maken!

© 2021 Mindful Kompas.