Voor werkgever & werknemer

In de prestatiemaatschappij waarin we leven ligt een burn-out op de loer. Rond 20% van alle werknemers krijgt te maken met een burn-out of overspanningsklachten.

We werken steeds meer met ons hoofd en luisteren steeds minder naar ons lijf. Alle ballen hoog willen houden, zorgt ervoor dat we onszelf uitputten, wat ten koste gaat van de productiviteit, kwaliteit van werk en levensplezier. 

Wil je duurzaam investeren in je team, jezelf of in een medewerker? Bekijk dan hier de mogelijkheden om via coaching (of therapie) het beste te halen uit je team, jezelf of je medewerker. 

'Door de Mindful Werken training heb ik door wat ik anders kan doen om meer ontspannen op het werk (en privé) te zijn. Mijn balans tussen inspanning en ontspanning is nu beter op orde. De begeleiding van Gitta was duidelijk. Ze denkt mee en maakt alles heel concreet, met goede praktijkvoorbeelden.'
Deelnemer Mindful Werken

Individueel aanbod

In een individueel traject kijk ik samen met jou naar je persoonlijke (levens)verhaal, zodat jij jezelf, je klachten of patronen beter kan gaan begrijpen.

Door de combinatie van technieken vanuit mijn vakgebied als GZ-psycholoog, biografisch therapeut en mindfulness trainer krijg je een holistische aanpak, waarmee we jouw klachten, kwaliteiten en levensverhaal volledig recht kunnen doen. 

Op deze manier kun je al binnen een paar sessies met afstand kijken naar wie je bent, waar je staat en waar jij naar toe wilt. Je krijgt (weer) gevoel van regie over je leven, je vergroot je zelfinzicht en krijgt daardoor meer zelfvertrouwen en zachtheid naar jezelf en je omgeving. 

Praktische informatie

Een individueel traject begint met een intakegesprek. De trajecten zijn altijd op maat. 

Investering:
Telefonische kennismaking is gratis en vrijblijvend. Het intakegesprek en de vervolggesprekken (60 min) kosten €95,- per gesprek.

De gesprekken vinden plaats bij op De Houtakker 51, te Bemmel. 

Vragen of twijfels? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. 

Team aanbod: Gezond en Vitaal op de werkvrloer

Door deel te nemen met je team aan ‘Gezond en Vitaal op de werkvloer’ ga je de balans opmaken voor jezelf en je team; hoe zorg je voor jezelf en voor elkaar? Met deze dag werk je preventief met elkaar aan het voorkomen van uitval en ziekte. Zelfzorg en verbinding met elkaar houdt je team fit en creëert daarnaast meer werkplezier.

Deze dag bevat een holistische benadering, waarbij hoofd, hart en handen aangesproken worden. Je gaat met elkaar aan de slag onder begeleiding van gekwalificeerd paardencoach Noortje Fransen (Horse2Coach) en ervaren GZ-psycholoog en Mindfulness trainer Gitta van Driel. Samen staan zij garant voor een nuchtere en deskundige benadering voor een dag vol zelfinzicht, verbinding, ontspanning en plezier!

Waarom zou je als team overwegen om met een paard aan de slag te gaan? Paarden reageren van nature op de spanning die aanwezig is en kunnen dus ook de onderstroom waarnemen. Ze laten haarscherp zien wat er gebeurd als een team een gezamenlijke opdracht uitvoert, ook welke spanningsvelden, emoties en ontwikkelpunten er zijn.

Praktische informatie

Dagdeel:


Investering: Dagdeel voor teams: €850,- (excl. BTW).
Tegen een meerprijs is een aanvullende lunch mogelijk. 

Gehele dag:

Investering: Gehele dag voor teams: €1595,- (excl. BTW).

Teamaanbod Mindful Werken (op locatie)

Door deze module optimaliseer je de vitaliteit op de werkvloer (en daarbuiten) door inzichtgevende uitleg, oefeningen en praktische handvaten.

Tijdens deze module krijg je;

 • inzicht in het menselijk stresssysteem
 • uitleg over de basisprincipes van mindfulness
 • inzicht in gezonde en ongezonde gewoontepatronen
 • balans tussen inspanning en ontspanning
 • praktische oefeningen voor de werkvloer en thuis

Waarom zou je als team overwegen om met Mindfulness aan de slag te gaan? Het zorgt voor:

 • Betere nachtrust

 • Meer focus

 • Meer ontspanning

 • Minder stress/piekeren

 • Meer creativiteit

 • Meer energie

 • Verhoogd gevoel van controle

 • Lagere bloeddruk

 • Meer veerkracht

 • Meer onderlinge verbinding

Volgens onderzoekers van de Erasmus Universiteit stimuleert meditatie de creativiteit. Het helpt om los te komen uit vastgeroeste denkpatronen. In steeds meer beroepen maakt creativiteit deel uit van de functiebeschrijving, of het nu gaat om een oplossing vinden voor het probleem van een klant, of de lancering van een nieuwe productlijn. Mindfulness helpt die creativiteit te vergroten. Om je aan te passen aan veranderingen, te concurreren en te overleven, moet je als bedrijf de ontwikkeling van nieuwe ideeën ondersteunen.” Mindfulnesstechnieken kunnen daarbij helpen, stelt de onderzoeker. Meditatie opent je geest voor nieuwe ideeën.

Praktische informatie


Investering: €995,- (voor 2 dagdelen training verzorgen, voorbereidingstijd, reistijd + vooroverleg)

© 2021 Mindful Kompas.